SMAK / Print@home coloring book by artists

wat heb je nodig?

Tijdsduur

Hieronder vind je het volledig gratis “print@home kleurboek gemaakt door artiesten in tijden van Corona”.
Het kan werken als medicijn tegen eventuele verveling in tijden van afzondering en als inspiratiebron voor het hele gezin.
Iedere kunstenaar die heeft meegedaan heeft dit volledig vrijwillig gedaan. Daarom is het belangrijk om te weten dat dit enkel voor eigen (thuis) gebruik is en niet voor commerciële doeleinden mag & kan gebruikt worden!

Het coronavirus raakt iedereen op verschillende manieren. Ook artiesten worden geraakt door de situatie omdat exposities, concerten en voorstellingen worden afgelast. Doordat veel kunstenaars op freelance basis werken kunnen ze niet terugvallen op een vaste verloning en leven velen van hen de komende weken/maanden in onzekerheid. Vooralsnog heeft de regering hier geen noodhulp voor voorzien. Mocht jijzelf of je zoon of dochter een tekening leuk vinden neem dan zeker contact op met de kunstenaar. Je kan hen steunen door hen te liken en te volgen. Blijf op de hoogte zodat je straks hun volgende voorstelling of expo kunt gaan bekijken wanneer het virus verdwenen is. Door op de naam van een kunstenaar te klikken kom je automatisch op hun website uit.

Start vanaf onderstaande button en download jouw exemplaar vandaag nog. Veel (kleur)plezier!

Had je iets aan deze tip?
Deel het dan via deze share buttons

Bezoek de site
No items found.

Download het document hier

SMAK / Print@home coloring book by artists

Andere tips!

samen creatief met www.doublegum.be