Laat
je zaak
floreren!

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.

Als iemand vraagt wat je doet, dan wil je natuurlijk fier zijn op het kaartje dat je afgeeft. Je bent een professional met verstand van zaken en TOP om mee samen te werken. Jouw naamkaartje moet dat ook uitstralen. Het bevat alle elementen om een goede, blijvende indruk te maken. Jouw logo, jouw verhaal, jouw identiteit… het volledige plaatje moet kloppen. Daarmee straal je vertrouwen en professionaliteit uit. Met Doublegum kan je in 4 eenvoudige stappen, vorm geven aan jouw ambities. Contacteer ons en we starten een bloeiende samenwerking.

Stap 1

Analyse & advies

Samen met jou gaan we de mogelijke stijl en aanpak aftasten.
Hoe wil je je zaak profileren? Wat zijn je doelgroepen en wie is je meest ideale klant? Waar bevinden die zich? Hoe willen we die bereiken en activeren? We gebruiken absoluut geen moeilijke woorden, maar we starten wel doordacht en met een heleboel ervaring. We luisteren goed, maar we zijn ook niet gierig met advies. Alles om jou verder te helpen, plannen we in deze fase in.

Stap 2

Ontwerpen & ontwikkelen

We stropen onze mouwen op, slijpen onze potloden en gaan aan de slag met de resultaten van de analyse. De ideeën krijgen concrete vorm. Logo en huisstijl worden geboren. Koos je ook voor een website? Dan zal je al spoedig de online progressie kunnen volgen.

Stap 3

Aanpassen & revisies

Ons maatwerk bouwen we steeds vanuit het ♥ van jouw onderneming. Jouw feedback is uitermate waardevol, want jij staat aan het roer van jouw onderneming. We spreken goed door en passen aan tot het volledig goed zit en voelt.

Stap 4

Oplevering & live

We werken alles netjes af en bezorgen je alle drukklare bestanden digitaal. Jij bezit alle eigendomsrechten van je logo en je huisstijl. Koos je ook voor een professionele website? Dan staat deze klaar om nieuwe klanten te ontvangen. Dit hebben we ruim getest.

Dus...

Met het 'Startpak' van Doublegum beschik je over alle noodzakelijke instrumenten om jouw product of dienst snel van de grond te krijgen, met een beperkt budget. Ook na de oplevering van het Startpak blijven we jou met plezier bijstaan (met raad én daad). Zo heb je alles onder één dak voor een doordachte en professionele aanpak van uw communicatie en marketing.

De inhoud van ons pakket:

 • Adviserend intakegesprek bij Doublegum

 • Logo ontwerp: 3 uitgewerkte concepten, 2 correctiefases, 1 uitwerkingsfase tot definitief logo

 • Huisstijl ontwerp: Dit omvat een visitekaartje en 3 huisstijl elementen naar keuze (bv. digitaal briefpapier voor facturatie en offertes, envelop, e-mailhandtekening in html, groetenkaart, presentatiemap, stempel, vlag, sticker, kleine flyer of uitnodiging, T-shirts etc.). Opnieuw 2 correctiefases en 1 uitwerkingsfase tot definitief ontwerp.

 • Drukwerk: 500 visitekaartjes, dubbelzijdig, full color.

 • Profielfoto & omslagfoto: te gebruiken voor jouw social media.

Prijs = €2400 voor nieuwe klanten. Doorlooptijd 2 tot max. 3 weken.

Klik hier voor enkele logo voorbeelden

Startpak + professionele website

We bouwen een gepersonaliseerde, eenvoudige maar goed-scorende website met het door jou aangeleverd materiaal van foto's en teksten. De website kan je achteraf ook steeds makkelijk zelf aanpassen, zonder enige voorkennis. Voor een kleine meerprijs kunnen we ook instaan voor fotografie of ander beeldmateriaal, video, droneshots, copywriting, vertalingen. Vraag er gerust achter.

Prijs = €3900 voor nieuwe klanten. Doorlooptijd 4 tot max. 5 weken

Hieronder vind je enkele voorbeelden

Wat zijn de voordelen van startpak.be?

 • Het pakket is betaalbaar en snel rendabel voor jouw zaak

 • Duidelijke prijzen, zonder verrassingen

 • Alles onder een dak, één aanspreekpunt

 • Eindelijk de professionele uitstraling die jouw zaak verdient,
  dankzij meer dan 20 jaar ervaring.

 • Een korte doorlooptijd van slechts 2 tot max 5 weken. Je kan snel én doordacht de markt betreden.

Vermelde prijzen zijn ex. btw, inclusief meetings, opvolging, digitale aanlevering en fun!

Meer weten of eens doorpraten?
Bel ons op 011 190 111 of mail info@doublegum.be