Wat 'ze' zeggen over ons...

Doublegum is jouw communicatiepartner die álles voor je regelt. Wij vertalen je uniek verhaal naar opvallende branding die bijblijft. Ben jij een startende ondernemer? Een KMO? Een gevestigd merk? Of de bakker om de hoek? Wij doen je shinen om wie je bent.

Evelyne Caubergh

Bodhi Project

Top bedrijf!

Bart Lemmens

Schilderwerken Bart Lemmens

Vertrekkende vanaf een wit blad, zaten we na 1 gesprek als snel op de zelfde golflengte met een mooi eindresultaat als gevolg. Fijne samenwerking!

Jeroen Motmans

Kinepraktijk Jeroen Motmans

Top samenwerking met Doublegum voor ontwerp logo, naamkaartjes, website,... Snelle service, goede en vlotte communicatie en creatief. Toppers in hun vak!

Stijn Vanorbeek

Managing Director K5 Lab - California

John is a great and creative designer and marketeer who delivers in time. Always enjoyable to work with !

Ludovic Beckers

Curve-O

Love this team, making the dream work

Kelly Sobota

Royal Dream Weddings

Heb het plezier gehad om met John en zijn team aan meerdere projecten te werken. Ik hou enorm van John's creatieve oplossingen, de manier waarop hij meedenkt en er steeds in slaagt om mijn verwachtingen te overtreffen.

Ilse Bortels

Zaakvoerder verzekeringskantoor Bortels

Met een open blik en vol aandacht luisteren de mensen van Doublegum naar je wensen. Daarna wordt er een mooi product afgeleverd die ontstaan is uit de creativiteit van John en Ben, rekeninghoudend met jouw eigen noden. Met andere woorden: op het einde krijg je een prachtig afgewerkt product. Dank je wel.

Joris Smeyers

Koru HR

Fijn samenwerken met John en Ben bij Doublegum! Leuke kerels, snelle reactie, veel inlevingsvermogen, ..... Zeker aan te raden !

Robin Nijns

We Konnekt

Ons logo kreeg een update waarop we nog altijd zeer positieve reacties op krijgen. Een logo met een verhaal en wat professionaliteit uitstraalt. Deze lijn hebben ze door getrokken naar ander presentatiematerialen die ook allemaal een schot in de roos zijn. Bedankt John en Ben!

Victor Lekanne

Wild at Home

John en Ben zijn professionals in hun vak en daarnaast ook heel sympathiek. Het zijn toppers.

Sara Lismont

Curve-O

Super service! Fijne en mega ervaren mensen! Een DIKKE aanrader!

Alexandra Limage

Sprint Transport

TOP bedrijf!!!!! Ze vinden een manier om jouw input te visualiseren en doen er alles aan om je van je sokken te blazen. Meer woorden zijn hier niet nodig. Als je twijfelt, gewoon DOEN!!!!

Koen Driesmans

Eurogarden

Topservice en topkwaliteit door topmensen! Zeker de moeite om met Doublegum eens aan't tafel te gaan zitten.

Carl Vanormelingen

Callexcel

Voor enkele projecten bij mijn huidige werkgever in Sint-Truiden deed ik een beroep op John en Ben van Doublegum. Na een tweetal meetings had ik spijt hun niet eerder te hebben ontmoet, wat een fantastisch duo! Een pur sang creatief bureau, geen onnodige poespas of onnodige meetings en steeds straiht to the point. Twee ervaren creatievelingen die me op een uur tijd meer ideeën gaven dan ik zelf had kunnen bedenken op een ganse week tijd. Dankzij hun creatieve input realiseerden we o.a. een geweldige jobbeurs in Antwerpen eind maart. Als ik bij een volgende werkgever de vraag zou krijgen welk creatief bureau ik wil inschakelen, ga ik daar geen twee seconden over moeten nadenken!

Luc Kempeneers

Basisschool Sint-Rita Sint-Truiden

Een topteam dat samen met je denkt, creëert en realisaties op maat maakt. Verrassende vormgeving, vernieuwende ideeën, elke keer opnieuw! Dankjewel, Doublegum.

Frank Latacz

Ecobuilder

Goede opvolging! John maakt steeds tijd om samen te "brainstormen".

Yoeri Severy

CEO Yappa

Oerdegelijk, no-nonsense en een fijne klant om voor te werken. John is een hands-on manager die van aanpakken weet.

Jeroen Cops

LOP Sint-Truiden

Heel fijne samenwerking met stuk voor stuk ook toffe mensen, die continue willen meedenken over het proces. Zowel voor de ontwikkeling van onze kinderarmoedesignalenkaart als voor de streaming voor de schoolinschrijvingen 2022-2023 zijn we zeer tevreden.

Wim Claesen

Partner, RCA Group

Professioneel, oog voor design en aangenaam om mee samen te werken.

Herman Standaert

General Manager AEROTRIM NV

John is een professionele marketing en communicatie manager met uitgebreide kennis van digitale toepassingen en sociale media. Beursorganisatie, branding, folders, interne en externe positionering.

Katrien Ryckmans

Toerisme Sint-Truiden

Super creatief team! Goede communicatie en fijne samenwerking, top!

Vanessa Cluckers

Sexuoloog Relatietherapeut Vanessa Cluckers

Creativiteit zoals die op haar best gedijt, in vriendelijkheid, correctheid en openheid. John begrijpt als de beste hoe hij een onderneming kleur moet geven in al haar facetten. Dit is de beste investering die je maakt als bedrijf/organisatie.

Ingrid Delameillieure

Communicatiegroep Hasselt

Zeer tevreden over de samenwerking!

Stefan Ruyloft

Ruyloft Events

Fijne samenwerking / er wordt meegedacht met de klant / goede service (ook nadien)

Fausto Perugio

B'ARTISTA Barbeleving

Zeer professionele en creatieve geest. Meedenken met de klant om een idee om te vormen tot realiteit. Topservice!

Annelies Vandersanden

Vandersanden Advocaten

Erg tevreden van ons logo dat werd ontworpen door Doublegum. We krijgen hier nog regelmatig complimenten over. Idem voor onze website! Ook een vlotte communicatie met John en Ben. Leuk bedrijf, zeker aan te raden!

Guy Ista

Koffiebranderij Gimo - Lid van BNI Hasselt Capital

Korte -en langetermijnvisie over de marketing van jouw bedrijf, sterke en leuke ideetjes die intern stipt uit -en afgewerkt worden,... Meer heb je niet nodig om voor het Doublegum waarvan John zaakvoerder is, te kiezen. Voor ons zijn hij en zijn team alvast de ideale partner.

Geert Smisdom

Smisdom nv

Doublegum staat garant voor een professionele begeleiding, realisering en correcte opvolging van onze projecten. Bij vragen of verzoeken worden deze binnen de kortste tijd behandelt en perfect afgewerkt. Wij raden dan ook iedereen aan om met John en Ben samen te werken. 2 topkerels die meedenken met de klant!

Tom Bronckaers

Atheneum Sint-Truiden

Creatieve en professionele medewerkers die vanuit niets een prachtig design kunnen developen.

Yves Gregoor

Zaakvoerder Voorbinnen

John Petitjean is a very reliable partner in business. He does what needs to be done, makes his deadlines, and delivers high quality results. A pleasure to work with.

Lothar Grob

Independent Entertainment Professional

Thanks to John, we can show to the world some beautiful websites that he and his partner created for us. Also our new logo was fully designed by them. John is a very creative person with excellent business skills. Besides that he is very nice to work with. Always available to answer your questions, looking for the best solutions and giving a great service.

Lieve Michiels

Cut, Paste & Paint

Top team barstensvol creativiteit❤️

Gratis op 3 minuten tijd jouw zaak een flinke boost geven?

Contacteer ons!

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.

Bedankt!

Wooooops!

Doublegum logo

Doublegum bvba
E: info(at)doublegum.be
T: 011 190 111
Spiegelstraat 13, 3800 Sint-Truiden, België
BE0876.971.555

Doublegum KMO-Portefeuille

Algemene voorwaarden