Hoe stilzitten kan activeren!

03/2021

Ik probeer deze kans aan te grijpen om AAN mijn zaak te werken en dingen te optimaliseren. Zodat we meer kunnen openstaan voor instroom van nieuwe klanten.

Binnen de huidige Corona-periode hebben we ondertussen contact gehad met meer dan 2000 CEO's en leidinggevenden (in Limburg). En fantastisch om te horen dat ze graag willen #verbinden met gelijkgezinde ondernemers. Plots zijn er nu verschillende contacten die we voorheen niet hadden en dit opent toch perspectieven.

Daarnaast hebben we ook op 24u tijd een site in elkaar gestoken om in te spelen op de huidige #quarantaine. Hier verzamelen en delen we creatieve tips, gratis en met iedereen. Tips die jou en je gezin kunnen inspireren of helpen ontspannen.

Na het launchen van de site hebben we de pers benaderd (HBVL, Truineer, Lokale FM, Vlaanderenbe, Radio2 etc.). Het totaal aantal bezoekers van samencreatief.be is exponentieel gegroeid. Op deze manier proberen we top-of-mind te blijven.

Ook al hebben we geen inkomsten, ook al beweegt de markt nog amper... we proberen wél creatief en inventief te blijven. Om te overleven. Om Corona te overleven, als mens én als ondernemer. Laat ons elkaar steunen! #supportthelocals #samentegencorona #samencreatief

Contacteer ons!

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.

Bedankt!

Wooooops!

Doublegum logo

Doublegum bvba
E: info(at)doublegum.be
T: 011 190 111
Spiegelstraat 13, 3800 Sint-Truiden, België
BE0876.971.555

Doublegum KMO-Portefeuille

Algemene voorwaarden