Design and Color awards

Hoe we met een creatieve aanpak in volle Corona-tijden de (gesloten) kappersindustrie wakker schudden.

Zeker tijdens crisissen zoals Corona, is het aangeraden om als zaakvoerder en onderneming extra veerkrachtig te reageren en opportuniteiten en mogelijkheden te zien in de beperkingen die worden opgelegd.

Zo lag de volledige kappersindustrie ‘plat’. Salons werden verplicht gesloten en kappers werden van de ene op de andere dag op non-actief geplaatst.

Curve-O is leverancier van kappergroothandels en voelde de bui al hangen. Geen kapsalons wil zeggen: geen verbruik van kappersproducten…. Eén van de producten van Curve-O zijn oefenhoofden. Om de verkoop van deze hoofden (en alle randproducten) een stimulans te geven, werden de designandcolorawards.com in het leven geroepen.

Het concept is dat iedere deelnemende kapper vanaf een blanco oefenhoofd kan vertrekken, zijn creatie maken, een foto trekken en deze uploaden via een online pagina van de Awards.

Deze vernieuwende en laagdrempelige aanpak (in tegenstelling tot vele andere awards), leek een schot in de roos te zijn! Op enkele weken tijd activeerden we wereldwijde bekende merken zoals L’Oréal, Redken, Wella, Tribu-te etc. en Curve-O stelde een internationale jury samen, met een online award uitreiking dat we live zullen streamen in mei 2021. Doublegum stond in vanaf concept tem ontwikkeling, communicatie en opvolging. Voor de algemene look&feel, maar ook voor nieuwsbrieven, video-productie, verwerking en automatisatie van inschrijvingen, brandactivation en vooral fuel.

Bezoek de website
No items found.

Design and Color awards

ging met ons in zee.

Zin om met ons mee te varen?

Gratis op 3 minuten tijd jouw zaak een flinke boost geven?

Contacteer ons!

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.

Bedankt!

Wooooops!

Doublegum logo

Doublegum bvba
E: info(at)doublegum.be
T: 011 190 111
Spiegelstraat 13, 3800 Sint-Truiden, België
BE0876.971.555

Doublegum KMO-Portefeuille

Algemene voorwaarden