Sint-Rita Promotie film

Basischool Sint-Rita met zijn drie vestigingen in Sint-Truiden moeten we jullie niet meer voorstellen. Al jarenlang kiest deze school voor een creatieve aanpak van hun communicatie. De fijnste basisschool van ’t stad verdient een fijne aanpak en dito uitstraling.

Hun huisstijl blijven verder doortrekken met kindvriendelijke én goed werkende oplossingen. Zo voorzagen we hele raampartijen van fijn geïllustreerde zandstraalfolie. Om enerzijds de inkijk langs de straatzijde wat te beperken (maar niet het licht) en anderzijds de kinderen een aangenaam beeld naar buiten te gunnen.

Hoe kunnen we in volle Corona-tijden toch ouders bereiken én het vertrouwen winnen om hun kinderen in te schrijven in onze school?

Hoe laten we de mensen weten dat we een TOP-school hebben, terwijl opendeurdagen verboden zijn?

Deze vragen van de directie beantwoordden we met enkele brainstorm-meetings, lokatieverkenningen en doordachte planningen met een vlucht doorheen elke vestiging. Een papieren vliegertje neemt je in één trek mee doorheen alle troeven van iedere lokatie. Op deze manier krijgen ouders in een minimum van tijd, toch een mooi beeld van een school in actie. Deze sympathieke en budgetvriendelijke filmpjes werden op een creatieve manier geshoot op slechts enkele dagen tijd. En met een leuk deuntje eronder integreerden we de filmpjes op de schoolsite en werden ze ruim gedeeld en geliked op sociale media.

Bezoek de website
No items found.

Sint-Rita Promotie film

ging met ons in zee.

Zin om met ons mee te varen?

Gratis op 3 minuten tijd jouw zaak een flinke boost geven?

Contacteer ons!

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.

Bedankt!

Wooooops!

Doublegum logo

Doublegum bvba
E: info(at)doublegum.be
T: 011 190 111
Spiegelstraat 13, 3800 Sint-Truiden, België
BE0876.971.555

Doublegum KMO-Portefeuille

Algemene voorwaarden