Fighters Against Cancer

Meester Bert Vanmechelen weet als geen ander mensen te activeren. En nog meer dan in zijn eigen advocatenkantoor Advocaten Vanmechelen, sleurt hij aan de kar van vzw Fighters Against Cancer.

FAC is een team van strijders, binnen en buiten de kleine landsgrenzen. FAC heeft een loyale fanbasis die een lange termijnverbintenis is aangegaan om te vechten voor de kleinsten onder ons. Fighters Against Cancer wil bewijzen dat fighters, ondanks de ruwe bolster, het hart op de juiste plaats hebben. En dat doen ze vol overgave.

Het meest recente project is de financiering van het dierenpaviljoen van Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-truiden, waar langdurig zieken, op een veilige manier in contact kunnen komen met hun huisdieren.
Doublegum versterkt de communicatie en sterk onderscheidende (en zelfs a-typische) profilering van deze vzw. Doublegum verzorgt onder andere de website en de immense sponsorwerking (bv. meer dan 120 filmpjes met integratie van de partnerlogo’s). Daarnaast ontwikkelden we ook totempalen, logo, huisstijl, verpakkingen, T-shirts en hoodies. We denken mee en werken ook uit.

Voor Fighters against Cancer doen we quasi alles om impact te creëren en mensen te activeren.
Als het moet, vechten we zelfs met bloedneus en zorgen we voor de nodige blauwe plekken, voor wie het niet begrepen heeft.
Begrepen?

Bezoek de website
No items found.

Fighters Against Cancer

ging met ons in zee.

Zin om met ons mee te varen?

Gratis op 3 minuten tijd jouw zaak een flinke boost geven?

Contacteer ons!

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.

Bedankt!

Wooooops!

Doublegum logo

Doublegum bvba
E: info(at)doublegum.be
T: 011 190 111
Spiegelstraat 13, 3800 Sint-Truiden, België
BE0876.971.555

Doublegum KMO-Portefeuille

Algemene voorwaarden